Vertel ons jouw idee!

 

Welkom in onze webshop!

Een webshop vol met allerlei decoratie en cadeauartikelen. Het leuke van onze site dat hier niet alleen standaard producten te verkrijgen zijn. We kunnen alles aanpassen, aan wat jij als bezoeker zou willen. De insteek is dat je, je eigen idee bij ons neerlegt, zodat wij deze ideeën kunnen uitwerken naar jou product. Om het makkelijk te maken staan er een aantal standaard producten online, maar bijna elke variatie is mogelijk!! Wij maken, muurstickers, raamstickers, houten scrabble bordjes, houten naambordjes, houten huisjes, krijtbord stickers enz. enz. Bij ons is het ook mogelijk om van diverse dingen een DIY pakket te bestellen, zodat er thuis ook creatief geknutseld kan worden.

0 product(en) - € 0,00

Do It Yourself

Do It Yourself
Is je muur te grof voor een mooie muursticker?
Dan zijn de schilder-sjablonen de ideale oplossing! We maken een sjabloon sticker, zodat je deze op de muur kunt plakken (met onze plakinstructies) en daarna in kunt schilderen.

Een sjabloon met een gewenste tekst/plaatje snijden wij uit flexibel en sterk hechtend stickermateriaal, in dia-positief, die je zelf op de muur plakt. Deze sjablonen kunnen gemonteerd worden op bijna alle licht ruwe ondergronden en natuurlijk ook gladde ondergronden. Ook geschikt voor o.a. glasvezelbehang, licht spachtelputz, gespoten, structuurverf of gladde muren. De sjabloon is flexibel en neemt de vorm van de ondergrond aan waardoor het onderlopen van de verf bijna niet mogelijk is. Op deze manier kun je de tekst of ontwerp in elk gewenste kleur inrollen of tamponeren. Echt ideaal als je een speciale kleur op de muur wilt of als de ondergrond niet geschikt is voor een muursticker.

Al onze voorbeelden in de webshop zijn ook als sjabloon te bestellen, maar onze grootste uitdaging is om van jouw ideeën en creativiteit iets op maat te maken, zodat het nog persoonlijker wordt.
Twijfel je of het wel gaat werken met een sjabloon?  We hebben hier een aantal proefjes liggen op A4 formaat om het eventueel te testen.

Kijk hier een instructievideo over het plakken van een sjabloon:


Schermafbeelding 2017 02 01 om 20.05.12

 

View the embedded image gallery online at:
http://vintageopmaat.nl/diy#sigProIde8c9a21cb0


Er zijn geen producten in deze categorie.