Do It Your Self

Is je muur te grof voor een mooie muursticker?
Dan zijn de schilder-sjablonen de ideale oplossing! We maken een sjabloon sticker, zodat je deze op de muur kunt plakken (met onze plakinstructies) en daarna in kunt schilderen.

Een sjabloon met een gewenste tekst/plaatje snijden wij uit flexibel en sterk hechtend stickermateriaal, in dia-positief, die je zelf op de muur plakt. Deze sjablonen kunnen gemonteerd worden op bijna alle licht ruwe ondergronden en natuurlijk ook gladde ondergronden. Ook geschikt voor o.a. glasvezelbehang, licht spachtelputz, gespoten, structuurverf of gladde muren. De sjabloon is flexibel en neemt de vorm van de ondergrond aan waardoor het onderlopen van de verf bijna niet mogelijk is. Op deze manier kun je de tekst of ontwerp in elk gewenste kleur inrollen of tamponeren. Echt ideaal als je een speciale kleur op de muur wilt of als de ondergrond niet geschikt is voor een muursticker.

Al onze voorbeelden in de webshop zijn ook als sjabloon te bestellen, maar onze grootste uitdaging is om van jouw ideeën en creativiteit iets op maat te maken, zodat het nog persoonlijker wordt.
Twijfel je of het wel gaat werken met een sjabloon?  We hebben hier een aantal proefjes liggen op A4 formaat om het eventueel te testen.

Kijk hier een instructievideo over het plakken van een sjabloon:

Vintage Op Maat

Maak(t) het Uniek

Gratis verzenden

Gratis verzenden vanaf €50,00

Alle producten zijn uniek

We maken alles op maat, elk product is uniek! Wees creatief en stel je eigen product samen

Verzending binnen 3 werkdagen

We streven ernaar om alle producten binnen drie werkdagen te verzenden

Bekijk ook onze social media kanalen

© 2024. All Rights Reserved.

Search