Levertijd en Garantie

 

Levertijd

De levertijd voor onze op maat gemaakte producten is 2/3 werkdagen (PostNL). Wil je dat wij je bestelling dezelfde dag nog verwerken en verzenden? Bestel dan voor 11.00 uur en klik de optie "Spoedverwerking" aan in je winkelwagentje. Voor deze spoedverwerking betaal je € 3,50 extra. Mocht het artikel een langere levertijd hebben dan zullen wij je daar persoonlijk over berichten.

 

Hoe lang heb ik garantie op plakfolie?

Op al onze plakfolies, raamfolies, naambordjes en andere op maat gemaakte decoratie geldt een wettelijke garantie van 6 maanden.

Uitgesloten van garantie zijn:

- Beschadiging door opzet of nalatigheid
- Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
- Normale slijtage
- Verkleuring door zonlicht
- Beschadiging door het niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing

 

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen, wat moet ik doen?

Controleer je bestelling direct na ontvangst, uiterlijk binnen 14 dagen op juistheid en volledigheid. Heb je een verkeerd artikel ontvangen? Meld dit dan binnen 14 dagen na ontvangst via onze klantenservice. ([email protected]) We zullen in dit geval het artikel zo spoedig mogelijk omruilen.

 

Ik heb een klacht, wat moet ik doen?

Heb je een klacht? Geef dit dan door via onze klantenservice [email protected]  
Wij helpen graag aan een passende oplossing. 

 

Hoe snel reageren jullie op een klacht?

Ons klantenservice is op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur aanwezig om vragen en klachten te behandelen. Heb je een vraag of klacht verzonden, dan ontvang je hierop op werkdagen doorgaans binnen een uur, doch hooguit binnen 24 uur een reactie.

© 2024. All Rights Reserved.

Search